Hoe kies ik een specialist in domotica?

Domotica is de toekomst waarin we leven. Nieuwe woningen worden standaard ontworpen met slimme functies. Huiseigenaren kiezen voor aangepaste slimme domotica zoals automatische zonwering en verwarming bij renovaties. Als u eenmaal hebt besloten om te bouwen of te renoveren met slimme huisintegratie, moet u de juiste domotica-specialist kiezen om mee te werken.

Een professional kiezen om thuis te werken is nooit eenvoudig. Het laatste wat je wilt is iemand die te weinig gekwalificeerd is, of die de wereld belooft en dan niet nakomt. Deze gids vertelt u wat u moet zoeken bij een specialist in huisautomatisering en hoe u de juiste kunt kiezen voor uw huis.

Een grondige aanpak en de juiste ervaring
Een domotica-installatieprogramma voert niet alleen de technische installatie uit; hun werk begint lang voordat een enkele lengte van de kabel wordt uitgevoerd. De installatiefase is eigenlijk een van de laatste stappen in uw domotica-proces. Er is veel werk dat uw installatieprogramma voor huisautomatisering zal doen voordat het wordt voltooid. Een specialist in domotica zal:

Ontdek wat u wilt bereiken met uw smart home-integratie en geef realistische verwachtingen voor wat u thuis kunt bereiken.

Leer je wat er beschikbaar is. Dat kan zijn voor alarmsystemen, thuiscomfort, multi-room muziek en geluid, thuisbioscoop en tv, of iets anders dat u overweegt.

Overweeg en beheer uw budget om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u zoekt voor de juiste prijs.

Zodra ze al uw behoeften begrijpen, kan uw specialist in huisautomatisering het juiste systeem voor u ontwerpen. Samen met het concept zal een scope van het werk, plannen en prijzen worden gecreëerd. Nadat grondig grondwerk is voltooid, kunnen de installatie, programmering, hardware en overdracht allemaal soepel verlopen.

De juiste kwalificaties
Om een ​​smart home-project te voltooien, zijn de vereiste kwalificaties afhankelijk van het vereiste technologie- en integratieniveau en de gespecificeerde soorten hardware. Als u bijvoorbeeld een thuisbioscoop en surround sound-systeem met multi-room capaciteit overweegt, wilt u een technicus die zeer ervaren is in residentiële AV-installatie. Op dezelfde manier wilt u voor hele functionaliteit een technicus die over verschillende netwerken en systemen heeft gewerkt. Op basisniveau moet het door u gekozen installatieprogramma voor huisautomatisering het volgende hebben:

Een klasse elektrische licentie

Open registratiekabel licentie

Industrie Accreditatie van een erkende organisatie zoals CEDIA (specifiek voor de software en capaciteit die u wilt installeren)

Accreditatie van programmeercompetentie op basis van de software die is gespecificeerd voor het systeem

Er zullen altijd andere specifieke kwalificaties zijn die vereist kunnen zijn, afhankelijk van het type systeem dat is ontworpen en dat moet worden geïnstalleerd, maar deze vormen een goed uitgangspunt. Slimme technologie omvat elektriciteit en data / netwerkbekabeling. Australië heeft hier zeer strikte richtlijnen voor die moeten worden nageleefd. Wanneer uw specialist in huisautomatisering de juiste kwalificaties heeft, geeft dit u gemoedsrust dat aan deze normen zal worden voldaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *